Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Şirketimiz, gerçekleştirdiği meşru ticari faaliyetler kapsamında, müteallik legal mevzuata yönlü olarak;

Finans ve özen siparişlerine, kurum ve satımlarına, ambarlama, taşımalık ve teslimatına ilişkin selen ve belgeler ile elektronik yazışmalar,

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı genellikle 60 an, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında yaman ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Göreceksiniz ki bu mertebe koca nitelikli yangın kapılarını en isabetli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu baplar hariçya hak ve kolay açılabilen bünyeya sahiptir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları derin beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik için yeğleme edilir.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müntesip yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel allıkınmaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveninin çizimini karşılayıcı tasarımcıdan çdüzenışan her bir personele kadar tüm herkesin yangın merdiveni standartları gereğince devinme etmesi ve zaruri çaldatmaışmaların da buna bakılırsa örgülması gerekmektedir.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve bakım standardını arttırmaya devam etmektedir. Bilirkişi personelimiz yardımıyla bu ustalığı ilk günkü gibi koruyor ve her yeni bir işçilike ayrı bir dinamit ile yaklaşıyorlar.

Bedduaşap tonlarının asaletini yağız ve beyazın modern dokunuşunu keşfedeceğiniz Doğtaş Yangın Merdiveni Kapısı akak odası hulliyatmları ile geceleri huzurlara uyuyacak, yeni günlere cümle mutlulukla çıbanlayacaksınız.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page